✓ Vers van de kweker ✓ Gratis verzending vanaf 75 euro ✓ Binnen 1 tot 4 dagen in huis

Planten weetjes

    Planten accessoires 

    In de wereld van kamerplanten is het niet alleen de plant die telt, maar ook de accessoires die de groei en gezondheid van de plant ondersteunen. Planteda, een naam die synoniem is met premium en professionaliteit, heeft zich verbonden met de crème de la crème van Nederlandse kwekers om uitsluitend de beste producten voor kamerplanten aan te bieden.

    Planten potten en meer accessoires voor jouw planten

    De juiste pot kiezen voor je plant is essentieel. Planten potten zorgen niet alleen voor esthetiek, maar ook voor de gezondheid van de plant. Ze zorgen voor voldoende ruimte voor de wortels en voorkomen waterophoping. Maar er is meer dan alleen potten. Denk aan de watermeter, een essentieel hulpmiddel om te weten wanneer je plant dorst heeft. Of de bamboestok, die je plant helpt rechtop te blijven.

    Optimale verzorging doe je met de juiste planten benodigdheden

    Voor de verzorging van je kamerplanten zijn er specifieke tools die het verschil kunnen maken. Potgrond van topkwaliteit, bijvoorbeeld, zorgt voor de juiste voedingsstoffen. Plantenvoeding is als vitamines voor je planten, terwijl hydrokorrels helpen bij het reguleren van vocht. Vergeet ook de waterdruppelaar niet, waarmee je je planten consistent vocht kunt geven.

    Bescherming en ondersteuning

    Planten zijn levende wezens en hebben, net als wij, soms ondersteuning nodig. Dat is waar items zoals plantengeleiders en plantensteun van pas komen. Ze helpen de plant in de juiste richting te groeien en bieden ondersteuning wanneer dat nodig is. Bovendien is het beschermen van je planten tegen plagen essentieel. Insectenspray kan helpen om ongewenste gasten op afstand te houden, zodat je planten gezond en sterk blijven.

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.